Naujienos pagal žymę:

Garsty
Blogas įprotis iš SSRS: ko negalima valyti soda ir actu ir kuo juos pakeisti

Alternatyvūs produktai padės išlaikyti švarą be atšiaurių kvapų ir agresyvaus poveikio medžiagoms. Actas ir kepimo...

Šis troškinys autoklave iškepa geriau nei pirktinis: šeimai tereikia tik šio.

Du skanių troškinių receptai – iš vištienos ir kiaulienos. Vištienos arba kiaulienos troškinys yra daugelio...

Marinuoti pomidorai kibire: dings nuo stalo per minutę

Marinuoti pomidorai – tikra Lietuvos virtuvės klasika. Ypač jei jie spėjo išbrinkti kibire, sugerdami prieskonių,...

Kaip paruošti kopūstų lysves rudenį

Ruduo yra geriausias laikas paruošti kopūstų lysves. Kuo kruopščiau paruošite dirvą dabar, tuo lengviau augalams...

Kaip apsaugoti kopūstus visą sezoną: paprasti milteliai padės ilgam atsikratyti vikšrų

Pastaraisiais metais vasaros gyventojai vis dažniau susiduria su rimta problema – precedento neturinčia kopūstų baltųjų...

Ką sėti į lysves rugpjūtį, kad padidėtų derlius

Rugpjūtį, kai dalis derliaus jau nuimta, ekspertai pataria nepalikti dirvos tuščios, o pasėti ją žaliosiomis...

Gaminu skanias morkų salotas – 1 ingredientas ir ypač skanus padažas

Šios morkų salotos arba užkandis skiriasi nuo panašių majonezo-grietinės patiekalų su keliolika ingredientų. Tai labai...

Stiklinė grikių ir trys bulvės. Skanu, nebrangu ir greita!

Paprastas, bet labai skanus patiekalas, pagamintas iš paprasčiausių ingredientų. Virimui reikės šių ingredientų: Norėdami paruošti...

Greitai lengvai sūdyti pomidorai: kiek druskos reikia 1 litro ir 3 litrų stiklainiui

Lengvai sūdyti pomidorai yra gardus, aromatingas užkandis, kurį galima paruošti labai greitai, net ir be...