Greita, paprasta ir skanu. Karališkasis mannikinas su pienu

Kaip jau įsitikino daugelis virėjų, pyragus galima pagaminti beveik iš bet kokių ingredientų. Svarbiausia žinoti, kaip tai padaryti teisingai. Yra morkų, moliūgų kepimo receptų, iš avižinių dribsnių, rugių ir ryžių. Tačiau vienas populiariausių pyragų išlieka manų. Jis ruošiamas iš manų kruopų. Jei anksčiau manėte, kad kruopos naudojamos tik košėms virti, labai klydote. manų kruopos

yra universalus produktas, iš kurio galima formuoti kotletus, kepti pyragus ir net gaminti pyragų įdarą. Dažniausiai manų kruopos maišomos su pienu. Net kotletams gaminti manų kruopos paprastai mirkomos piene

. Paruoškime manų kruopas namuose savo rankomis.

Manų kruopų ingredientai:

  • Miltai – 280 g;
  • manų kruopos – 250 g;
  • cukrus – 250 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilės – žiupsnelis;
  • raugo – 2 šaukšteliai;
  • augalinis aliejus – 125 ml;
  • pieno – 250 ml;
  • kiaušiniai – vnt.

Įdarui skirti ingredientai:

  • grietinė 20 % – 300 g;
  • cukraus – 2 valg.

Manikiūro paruošimas:

Į birius produktus įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir augalinį aliejų

.

Užminkykite tirštą tešlą pyragui

.

Supilkite tešlą į 23-26 cm skersmens kepimo formą.

Быстро, просто и вкусно. Королевский манник на молоке

Kepkite maninuką 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje

. Įdarui grietinę sumaišykite su cukrumi. Iškepusį pyragą užpilkite įdaru ir palikite mannikiną minutę orkaitėje.

Быстро, просто и вкусно. Королевский манник на молоке

Быстро, просто и вкусно. Королевский манник на молоке

Papuošimui mannikiną galite apibarstyti šokolado drožlėmis. Prieš ragaudami palikite pyragą porai valandų atvėsti.

👁️ 4 peržiūrų


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *