Greičiausios salotos! Tik 4 ingredientai: norėsite suvalgyti viską

Ar dažnai ruošiate salotas su pupelėmis? Nedaug žmonių gali pasigirti vartoję tokį svarbų organizmui produktą savo mityboje. Pupelėse yra daug baltymų, kurie greitai ir lengvai virškinami skrandyje.

Šis ankštinis augalas taip pat teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, virškinimą, padeda pašalinti toksinus.

Atrodo, kad salotas su pupelėmis sunku paruošti, jos gali būti aktualios tik ant šventinio stalo. Tai klaida, nes yra salotų su šiuo ingredientu, kurios ruošiamos kiekvieną dieną.

Pateiksime jums vienų iš šviesių pupelių salotų receptą.

Pupelių salotų ingredientai:

  • morkos – 2 vnt.;
  • žalieji svogūnai – pora šakelių;
  • svogūnas – 2 vnt.;
  • malti juodieji pipirai – žiupsnelis;
  • aliejus – 3 šaukštai l.;
  • marinuoti agurkai – 3 vnt.;
  • konservuotų pupelių – skardinė.

Pupelių salotų paruošimas:

Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambiai dantyta tarka. Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedais ir sumaišykite su morkomis.

Keptuvėje su aliejumi 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite supjaustytas daržoves. Į daržovių mišinį įberkite maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite.

Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite juos salotų dubenyje su keptomis morkomis ir svogūnais. Susmulkinkite laiškinius svogūnus ir suberkite į salotų dubenį su pupelėmis.

Belieka tik sumaišyti ingredientus ir patiekti. Salotos gaunasi labai sveikos, be kenksmingų padažų ir mišinių.

👁️ 3 peržiūrų


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *